Spuitwerken met een perfecte afwerking

Bij ons ben je aan het juiste adres voor al jouw spuitwerken.
Met onze geavanceerde spuitcabine kunnen we een breed gamma aan objecten en oppervlakken behandelen, zodat je verzekerd bent van een perfecte afwerking.

Onze spuitcabine is geschikt voor diverse toepassingen:

– MDF kasten: Geef je keukenkasten, kledingkasten en andere MDF-meubels een nieuwe, professionele uitstraling met onze spuitwerken.

– radiatoren: Laat je radiatoren opknappen met een strakke en gelijkmatige verflaag voor een frisse uitstraling in huis.

– stoelen: Van eetkamerstoelen tot bureaustoelen, wij zorgen voor een duurzame en esthetische afwerking.

– leuningen trap: Geef de leuningen van je trap een nieuw leven met onze spuitwerken, voor een stijlvolle en uniforme uitstraling.

– luiken: Beschermende luiken verdienen ook een mooie verflaag. Dankzij spuitwerken krijg je een gelijkmatige dekking en duurzame bescherming.

 

MAAK EEN AFSPRAAK

Flexibele opties

Onze spuitcabine is uitgerust met geavanceerde apparatuur en kan worden verwarmd tot 70 graden Celsius, waardoor een optimale droging wordt gegarandeerd en het proces wordt versneld.

Na het spuiten, verpakken we alles zorgvuldig voor transport, zodat jouw objecten veilig en onbeschadigd bij je aankomen.

Of je nu alleen spuitwerk nodig hebt of het wilt combineren met schilderwerk, wij bieden flexibele mogelijkheden die aansluiten bij jouw behoeften.

Je kunt ervoor kiezen om jouw objecten naar onze werkplaats te brengen en op te halen of wij kunnen ze bij jou thuis ophalen en afleveren.

Wil je meer weten over onze spuitwerken en de mogelijkheden voor jouw project?
Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende offerte en deskundig advies op maat.

 

CONTACTEER ONS

MDF kasten

radiatoren

trapleuningen

luiken