Paneelgordijnen

Paneelgordijnen (ook wel Japanse panelen genoemd) zijn perfect voor grote raampartijen. De verticale stofstroken vormen samen één gordijn, maar zijn door de rails en de verschillende sporen afzonderlijk van elkaar te verschuiven.

Kies uit meer dan 250 soorten stof, gaande van vocht- en schimmelwerende screenstoffen (ideaal voor badkamer of keuken) tot brandvertragende stoffen.

Wie kiest voor paneelgordijnen, kiest sowieso voor een strakke minimalistische look.

Wist je dat paneelgordijnen ook gebruikt worden om grote ruimtes op te delen in twee. Doordat u de panelen heel gemakkelijk zelf kunt verplaatsen en verschuiven bepaalt u zelf de afmetingen van elke ruimte.

Maak gebruik van onze gratis opmeetservice zodat alles perfect aansluit bij jouw wensen (en jouw ramen).

 

CONTACTEER ONS

Verschillende uitvoeringen

Transparante paneelgordijnen filteren zacht het daglicht. Uw uitzicht wordt niet belemmerd en van buiten naar binnen zijn contouren te zien. Perfect voor privacy overdag.

Semi-transparante paneelgordijnen zorgen voor privacy zowel overdag als ’s avonds. Afhankelijk de gekozen stof schijnt daglicht gedimd binnen.

Verduisterende paneelgordijnen zijn dé ideale oplossing voor een goede nachtrust, zeker in combinatie met een ander raamproduct, zoals vb. een rolgordijn.

 

 

MAAK EEN AFSPRAAK IN ONZE WINKEL

Afwerking van de paneelgordijnen

Panelen schuiven voor en achter elkaar op de rails. Of je kan ook kiezen voor een vaste velcrorail.

Paneelgordijnen zonder baleinen zorgen voor een moderne uitstraling en doen een beetje denken aan een rolgordijn.

Als je meer van een landelijke look houdt, ga dan voor paneelgordijnen met baleinen. Die hebben ook iets weg van vouwgordijnen.

Wist je dat je sommige stoffen voor paneelgordijnen kan je laten behandelen met WET technologie waardoor de paneelgordijnen een stevigere vorm behouden. Zo moeten ze hierdoor minder worden gewassen.

 

CONTACTEER ONS

strakke look

ook voor grote ramen

gratis opmeet service

verschillende stofkeuzes